Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

smallesliderdef.jpeg
smallesliderdef.jpeg

Activiteiten Herfstvakantie

Activiteiten herfstvakantie

De herfstvakantie komt er weer aan! Tijdens de herfstvakantie bieden wij weer verschillende activiteiten aan. Zo is er op maandag 18/10 en op dinsdag 19/10 een ponykampdag van 9.00u-15.00u, de kosten hiervan zijn €50 voor leden en €55 voor niet-leden.

Op donderdag 21/10 organiseren wij paardrijden met Bixie van 9.30u-12.30u. De kinderen uit het starterspakket kunnen op deze ochtend oefenen met de vaardigheden, uit het Bixiepaspoort, die zij nog moeilijk vinden en zo hun stempel behalen.

Inschrijven kan via onderstaande link: https://manegedeeenhoorn.com/evenementen-en-activiteiten/ponykamp/aanmelding-ponykamp

Daarnaast is het op woensdagochtend 20/10 van 11.00-12.00 en op donderdagmiddag 21/10 van 14.00-15.00 mogelijk om vrij te rijden. Inschrijven kan via de ManegeplanApp of je eigen online omgeving (https://manegedeeenhoorn.com/inloggen).

 Bixie&Friends

Afdrukken

Selectiedag 14 november

Selectiedag 14 november 

Ben je een ervaren, fanatieke ruiter die heel graag wedstrijden rijdt?  Dan is het misschien een leuke uitdaging om officiële KNHS wedstrijden te gaan rijden op een vast paard.

Tijdens de selectiedag is er begeleiding van Instructrice Annemarie ten Tije en zal KNHS jury Sofie Kuilman een KNHS proef beoordelen.

Mocht je interesse hebben, overleg met je eigen instructrice of het mogelijk is voor jou om mee te doen en welk paard of pony het beste bij je zou passen.

Word je geselecteerd dan kan je eerst, om te kijken of je het echt leuk vindt, tijdens een KNHS wedstrijd op de manege (zie agenda op website wanneer) een BB proef rijden, daar heb je nog geen startpas voor nodig. Vind je het dan echt leuk en wil je verder, dan kan je B gaan starten.

 De extra kosten zijn:

  • Startpas (dag): €19,50
  • Inschrijfgeld per proef: €12,50

(Bij een KNHS wedstrijd is het mogelijk om 2 proeven te rijden)

Inschrijven kan via 'aanmelding wedstrijden'

Selectiewedstrijd

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
Email: info@manegedeeenhoorn.com
Tel: 020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren