Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

smallesliderdef.jpeg

Young Leader Program april-juni 2021

Young Leader Program april-juni 2021

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud en wil je alles weten over paarden? Meld je dan snel aan voor het Young Leaders Program! Het is een programma waarin je met leeftijdsgenoten allemaal competenties gaat ontwikkelen. Deze competenties zitten allemaal verwerkt in leuke activiteiten met de paarden en pony's! 8 weken lang ga je op zaterdagmiddag van 13.15 tot 15.15 uur bezig zijn met verschillende theorie- en praktijklessen.

Deze keer gaan we het hebben over de verschillende karakters die de paarden en pony's hebben. Ze hebben niet alleen allemaal een eigen karakter, ze zien er ook allemaal uniek uit. Maar hoe ga je dit nou omschrijven aan je papa, mama, opa of oma? Dat gaan wij je leren! Zien we je zaterdagmiddag 17 april op de manege? De laatste bijeenkomst is op 5 juni en de kosten zijn €66.

YLP groepsfoto

Afdrukken

Avondklok; wijziging lesrooster t/m 21 april 4.30u

Avondklok; wijziging lesrooster t/m 21 april 4.30u

Beste Ruiters,

Uit de persconferentie van afgelopen dinsdag is gebleken dat de avondklok verlengd zal worden, maar wel een uur zal worden opgeschoven naar 22.00. Dit is t/m 21 april 2021 4.30. Dat betekent dat wij het alternatieve avondklok schema iets hebben aangepast. Vanaf woensdag 31 maart zullen de lessen plaatsvinden volgens onderstaand schema. Vanaf woensdag 21 april zullen wij weer het regulieren lesschema aanhouden. Uiteraard onder voorbehoud van weer een eventuele verlenging.

Avondklok rooster per 31/3:
Maandag
19-20 —> 18-19
20-21 —> 19-20
21-22 —> 20-21

Dinsdag
21-22 —> zon 10-11

Woensdag
21-22 —> zon 11-12 (met uitzondering van 4 april, dan zal de les plaatsvinden van 12-13)

Donderdag
19-20 —> 18-19
20-21 —> 19-20
21-22 —> 20-21

Vrijdag
20-21 —> 19-20
21-22 —> 20-21

Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,
Vereniging Manege de Eenhoorn

Afdrukken

Zomerkamp en ouders op het terrein

Beste Ruiters en Ouders/Verzorgers,

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de zomerkampen. We organiseren aankomende zomer 4 weken ponykamp; week 28, 29, 32 en 33. Schrijf je snel in, want VOL=VOL.
Inschrijven gaat via de website. Via onderstaande link kom je op de juiste pagina.
https://manegedeeenhoorn.com/evenementen-en-activiteiten/ponykamp/aanmelding-ponykamp

Het is ons opgevallen dat veel ouders mee het terrein op komen of langs de afrit van de snelweg gaan staan, om naar hun zoon of dochter te kijken. We begrijpen heel goed dat dit leuk is, maar het is helaas niet toegestaan. Vanwege de Corona maatregelen mogen wij geen toeschouwers toe laten. We willen jullie dan ook nadrukkelijk vragen om je te houden aan deze regel. We zijn ontzettend blij dat het voor iedereen nog steeds mogelijk is om paard te rijden, we willen dit dan ook graag zo houden. Ook willen we jullie dringen vragen om niet langs de afrit van de snelweg te gaan staan. Dit is gevaarlijk, auto's rijden met een behoorlijke snelheid de snelweg af en kunnen schrikken wanneer u daar staat.

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet,
Verenging Manege de Eenhoorn

Afdrukken

Online aanvragen privélessen

Online aanvragen privélessen

Vanaf vandaag is het mogelijk om via jouw eigen online omgeving een privéles van 30 minuten aan te vragen. We hebben drie keer in de week een privélessen blok open gesteld, waarvoor je jezelf kan opgeven!

Dit is mogelijk op: 

- Maandag tussen 10:00 en 13:00. Jennifer zal deze privélessen geven

- Dinsdag tussen 13:00 en 17:00. Annemarie zal deze privélessen geven

- Vrijdag tussen 9:00 en 11:00. Mariska zal deze privélessen geven

Zodra je inlogd in je eigen omgeving zie je direct de knop "Privéles aanvragen" staan. Wanneer je daar op klikt kun je zien welke privélessen er beschikbaar zijn. Vervolgens druk je op "aanvragen", we vragen je dan om een opmerking te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een voorkeurspaard of pony zijn. Vervolgens klik je nogmaals op "aanvragen". De aanvraag wordt dan naar ons verzonden. Zodra wij je verzoek geaccepteerd of geweigerd hebben, krijg je daarvan bericht. Dit kan dus soms eventjes duren. 

We hopen op deze manier het aanvragen van de privélessen wat toegankelijker te maken.

Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
Email: info@manegedeeenhoorn.com
Tel: 020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren