Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Buitenritten

Buitenritten

In het voorjaar gaan we weer buitenritten organiseren!

De eerste buitenritten staan gepland op 22 maart en 12 april. We rijden om 13.00 weg van de manege en verwachten weer rond 15.00 terug te zijn. De buitenritten kosten €50 <18 en €60 voor 18+. Om mee te mogen op buitenrit is het minimale niveau F10.

Rij je F10 of hoger en wil je graag mee op buiten rit, mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op!

Afdrukken

Young Leaders Program voorjaar 2020

Young leaders program voorjaar 2020

Heb je altijd al willen helpen op een activiteiten dag? Dit is je kans! Het Young Leaders Program gaat weer van start!

Van 7 maart tot 25 april ga je een eigen activiteiten dag organiseren. We gaan in 8 weken toewerken naar Koningsdag. Op maandag 27 april vindt de activiteiten dag plaats.

Niveau 1 gaat werken aan de plannerbadge. Niveau 2 gaat aan de slag met de organisatiehulpbadge en tot slot zal niveau 3 zich ontwikkelen in de organisatorbadge.

Kom jij ons helpen om er een leuke en gezellige dag van te maken? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden!

Young Leaders Program

Afdrukken

RUITERBEWIJS: CBR 1

Ruiterbewijs: CBR 1

ruiterbewijs weg

In de maanden maart en april 2020 starten we weer met CBR 1. De cursus bestaat uit 4 theorielessen op zaterdag (21/3, 28/3, 4/4 en 18/4) van 13.30-15.00 en 1 examen op zondag 26/4 van 10.00-12.00. De kosten zijn €90.

Een KNHS ruiterbewijs is vergelijkbaar met een rijbewijs voor de auto of brommer: met het ruiterbewijs op zak toon je aan dat je een verantwoorde en ervaren ruiter bent. Als bezitter van ruiterbewijs kan je laten zien dat je de basisbeginselen van het paardrijden kent, een paard kan verzorgen en dat je veilig op de openbare weg en in het bos kan rijden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag mee doen met CBR 1?! Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

VAARDIGHEIDSCURSUS

Vaardigheidscursus

Lijkt jou het leuk om te gaan springen? Maar is dat misschien nog iets te hoog gegrepen? Doe dan mee aan de vaardigheidscursus en de vaardigheidsproeven! Hierin ga je werken aan balans en behendigheid. Je gaat onder andere over balkjes stappen en draven, door poortjes rijden, slalommen en springen over een klein obstakel. In het begin van het nieuwe jaar wordt er een vaardigheidscursus georganiseerd. Dit zijn 4 lessen waarin je meer gaat leren over de vaardigheidsproeven. De lessen zijn op zondag 12/1, 26/1, 2/2 en 23/2 van 11.00-12.00u. De kosten zijn voor ruiters onder de 18 €75 en voor ruiters boven de 18 €90. Opgeven voor de vaardigheidscursus kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste vaardigheidsproeven zijn op zondag 15 maart 2020. Inschrijven kan tegen die tijd via de website.

Vaardigheidscursus

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
Email: info@manegedeeenhoorn.com
Tel: 020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren