Nieuwsbrief 5 maart 2024

Wijziging groepslessen

Per 1 maart volgen er een aantal wijzigingen in het lesrooster. De ruiters om wie dit gaat zijn op de hoogte gebracht.

De volgende wijzigingen zullen plaatsvinden:
- Dinsdag Groepsles Volwassenen F4-F8 20.00-21.00 -> 21.00-22.00

- Woensdag Groepsles Jeugd >F8 19.00-20.00 -> dinsdag 20.00-21.00

- Woensdag Groepsles Jeugd F5-F7 18.00-19.00 -> 19.00-20.00

- Woensdag Groepsles Jeugd F3-F4 18.00-19.00 NIEUW

 

Mochten er vragen zijn over de wisselingen dan horen wij dat graag!
Klik op de foto voor een leuk filmpje!

Header bixiekids.nl
 

Ponykampdagen meivakantie
Op dinsdag 30 april, donderdag 2 mei en dinsdag 7 mei zijn er weer leuke ponykampdagen! De dag is van 09.00-16.30 en de lunch is inbegrepen. Je gaat leuke spelletjes spelen en natuurlijk paardrijden! Kom jij ook? Inschrijven kan via hier!

 

Trainingskampdag

Naast dat er ponykampdagen worden georganiseerd, staan er ook weer twee trainingskampdagen op de planning! Rij jij nou F8 of hoger en lijkt het jou leuk om een hele dag bezig te zijn met de paarden? Dan is dit echt iets voor jou! Op maandag 29 april en maandag 6 mei organiseren wij een trainingskampdag. Inschrijven kan via deze link!

 

CBR

Binnenkort gaan wij weer van start met het CBR! Wil jij nou nog verder met het halen van je ruiterbewijs of ben je helemaal nieuw? Schrijf je dan nu hier in!

 

Bixie&Friends Ruiterweetje

Wist jij dat 1 van de thema’s deze periode het geslacht is? Weet jij hoe je het verschil kan zien?

Geslacht paard
 

Thema’s in de lessen
Vanaf 1 februari gaan wij tijdens de lessen aan de gang met verschillende thema’s die mooi aansluiten bij het Bixie-programma. De instructie is al hard bezig om de lessen volgens het Bixie-programma te geven. Door deze thema’s is het ook voor alle ruiters duidelijk waar aan gewerkt wordt. Naast dat er aandacht wordt besteedt aan de Bixie thema’s wordt er ook in de hogere lessen meer aandacht besteedt aan bepaalde thema’s. Zo heeft iedereen duidelijk overzicht over wat zij gaan doen! In de kantine hangt een bordje met daarin de thema’s.

 

Fietsen parkeren

Helaas merken wij nog steeds dat de fietsen voor het hek worden geparkeerd in plaats van bij de rekken. Zouden jullie er op willen letten dat de fietsen op de juiste plek staan? De ingang moet ten allen tijden vrij zijn in verband met de veiligheid.