Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Grote Clubactie

Grote Clubactie

Grote Clubactie

Op 14 september begint de Grote Clubactie voor verenigingen in heel Nederland. De kans om voor je vereniging geld te gaan verdienen door de verkoop van loten.

Dit jaar gaat Vereniging de Eenhoorn hier aan mee doen! Alle leden kunnen hun steentje bijdragen.

De Vereniging heeft nog één hooiruif nodig voor in de paddock zodat de paarden en pony's in de winter op een veilige manier schoon hooi kunnen eten. Daaraan willen we het geld van de Grote Clubactie 2019 gaan besteden.

Bij de bar kan je de verkoopboekjes ophalen!

Je kunt ook online loten bestellen: https://toolbox.clubactie.nl/actie/MANEGEDEEENHOORN2

Afdrukken

Ruiterpad

Ruiterpad

Groengebied Amstelland is bezig met een nieuwe ruiterroute in de Diemenpolder. Dankzij Provincie Noord-Holland, als subsidieverstrekker, is er een ruiterpad langs het water onder de brug door aangelegd.  Hierdoor hoeft er niet meer langs de weg gereden te worden, kan je via het ruiterpad onder de brug door en is het Diemerbos beter bereikbaar.

Wil je er meer over lezen? Klik dan op onderstaande link.

https://www.groengebied-amstelland.nl/nieuws/diemerpolder-krijgt-nieuwe-ruiterpaden/320

 Ruiterpad

Afdrukken

Young Leader Program Najaar 2019

Young Leader program Najaar 2019

YLPgroepsfoto

Het Young Leaders Program komt er weer aan! Dit najaar is het YLP van 5 oktober tot en met 30 november op zaterdagmiddag van 13.00-15.00 uur. In plaats van dat we 16 weken lang werken aan 2 badges, gaan we nu 9 weken werken aan 1 badge. De kosten hiervoor zijn €86.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Crosswedstrijd 29 september

Crosswedstrijd 29 september

Op 29 september kun je meedoen aan de Crosswedstrijd! Rij je F10 of hoger en houd je wel van een uitdaging? Schrijf je dan snel in!

Via onderstaande link kom je bij het inschrijfformulier: https://www.manegedeeenhoorn.com/evenementen-en-activiteiten/aanmelding-wedstrijden

Het crossparcours bestaat uit 11 hindernissen. Het is de bedoeling dat je het parcours rijdt in de aangegeven volgorde. Op zondagochtend is het mogelijk om het parcours te verkennen. Je rijdt het crossparcours alleen. Bij elke hindernis staat een hinderniscontroleur. Deze kan jou herkennen aan het rugnummer dat je draagt. Het is voor iedereen verplicht om een bodyprotector te dragen. Meer informatie en een uitgebreidere versie van de spelregels kun je vinden in de hal.

Voor vragen kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crosswedstrijd

 

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
Email: info@manegedeeenhoorn.com
Tel: 020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren