Workshop Houding en Zit: Verplaatst

Gepost in nieuws

Workshop Houding en Zit

De workshop Houding en Zit afgelopen najaar was een groot succes! Daarom organiseren wij deze workshop in 2022 nog een keer. Helaas was de fysiotherpeut op 6 maart ziek, dus hebben we de workshop verplaatst naar 27 maart. Er zijn nog enkele plekjes vrij, dus geef je snel op!

Wil jij beter leren doorzitten, benen stiller houden, rechterop zitten en je handen stiller kunnen houden? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

De workshop wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met fysiotherapeut/manueel therapeut Susanne Jens van Sportrevalidatie Hilversum. Susanne is ook flexchair ruitertrainer en gespecialiseerd in de houding en zit van de ruiter.

Tijdens de workshop ga je in tweetallen een uur aan de slag. Het eerste halfuur bij Susanne op de flexchair (15min pp, waarbij je meekijkt met elkaar) en het tweede gedeelte te paard onder begeleiding van Annemarie ten Tije.

De kosten zijn €48 voor ruiters onder de 18 en voor ruiters boven de 18 €55. De inschrijving verloopt online. Hierbij kan je aangeven welk tijdstip jouw voorkeur heeft (tussen 12.00u en 17.00u). Aanmelden kan vanaf F5 niveau.

Afdrukken