Leasen

Gepost in lessen

Leasen

Per 1 januari 2021 is het mogelijk om een paard voor een langere tijd te leasen. We bieden onderstaande vormen aan.

Dagdeel lease 6 dagen in de week (€440 Jeugd/Student - €530 Volwassenen per maand)

Je kiest een paard/pony naar keuze waar je 6 dagen in de week een dagdeel mee mag rijden. Je rijdt bij ons met een kwartaalkaart in de groepsles, minstens 1x per week. Indien je een ruiterbewijs hebt en goedkeuring van de manege, mag je met het paard op buitenrit in de omgeving.

Dagdeel lease 5 dagen in de week (€390 Jeugd/Student - €410 Volwassenen per maand)

Je kiest een paard/pony naar keuze, welke 5 van te voren afgesproken dagdelen tot jouw beschikking staat. Je rijdt bij ons met een kwartaalkaart in de groepsles, minstens 1x per week. Indien je een ruiterbewijs hebt en goedkeuring van de manege, mag je met het paard op buitenrit in de omgeving.

Dagdeel lease 4 dagen in de week (€310 Jeugd/Student - €360 Volwassenen per maand)

Je kiest een paard/pony naar keuze, welke 4 van te voren afgesproken dagdelen tot jouw beschikking staat. Je rijdt bij ons met een kwartaalkaart in de groepsles, minstens 1x per week. Indien je een ruiterbewijs hebt en goedkeuring van de manege, mag je met het paard op buitenrit in de omgeving.

Dagdeel lease 3 dagen in de week (€220 Jeugd/Student - €240 Volwassenen per maand)

Je kiest een paard/pony naar keuze, welke 3 van te voren afgesproken dagdelen tot jouw beschikking staat. Je rijdt bij ons met een kwartaalkaart in de groepsles, minstens 1x per week. Indien je een ruiterbewijs hebt en goedkeuring van de manege, mag je met het paard op buitenrit in de omgeving.

Vrijrijden (€25 Jeugd/Student - €26,50 Volwassenen)

Voorwaarden:

- Wanneer u van het leasen afziet, kunt u een maand van te voren kosteloos annuleren. Tot twee weken van te voren bent u de helft van het bedrag verschuldigd. Annuleert u later dan twee weken van te voren , dan bent u het gehele afgesproken bedrag verschuldigd

- Wanneer u tijdens het lease moment een privéles wilt rijden, betaalt u het Eigen Paard tarief in plaats van het Manege Paard tarief

- Alle lease vormen gaan uit van 1x per week groepsles. Wanneer je 2x per week een groepsles rijdt, kies je één groepsles uit. Op deze avond staat het leasepaard tot jouw beschikking. In de andere groepsles rijd je op een andere manegepaard.

 

 

Afdrukken