Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Certificaat Buiten Rijden 1

CBR 1

Certificaat buiten rijden 1

In het voorjaar van 2019 biedt De Eenhoorn twee keer de opleiding en het examen voor het Certificaat Buiten Rijden (CBR) 1 aan. Het CBR 1 is de eerste vooropleiding voor het KNHS Ruiterbewijs. De eerste CBR 1 opleiding vindt plaats op zaterdag 16 en 30 maart en 6 en 13 april  van 15.00-16.30 uur (examen zondag 12 mei) en de tweede CBR 1 opleiding op zaterdag 8, 15, 22 en 29 juni van 10.30-12.00 uur (examen zondag 7 juli). De kosten van de CBR 1 opleiding inclusief examen zijn 90 euro. Geef je op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Afdrukken

Rookvrije Generatie

Rookvrije Generatie

Rookvrije Generatie

Vereniging Manege de Eenhoorn is sinds kort een “rookvrije locatie”. Op deze manier draagt De Eenhoorn bij aan het initiatief voor de “Rookvrije Generatie” van de Hartstichting, KWF kankerbestrijding en het Longfonds om een generatie kinderen te laten opgroeien zonder de schadelijke gevolgen van (mee) roken en vrij van de verleiding om te gaan roken. Zou je willen dat een andere locatie ook rookvrij wordt? Op rookvrij.nl kan je tekenen voor rookvrije sportverenigingen, schoolpleinen en speelplekken.

Afdrukken

Schrijf je in voor het YLP!

YLP

Schrijf je in voor het YLP

De inschrijving voor het YLP is weer geopend. We gaan deze periode weer intensief aan de slag. Dit keer met het gedrag van de paarden en pony's en met longeren. Waarom vertoont een paard bepaald gedrag, hoe herken je dit en wat doe je er mee? Inschrijven kan via de mail. Het YLP start op zaterdag 23 februari, de laatste bijeenkomst is op zaterdag 15 juni. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op zaterdag, van 13 tot 15 uur. Ook in de schoolvakanties gaan de bijeenkomsten door. De kosten voor het YLP bedragen €120,- per periode.

Afdrukken

Invoer Administratiekosten

Administratiekosten

Invoer administratiekosten

Helaas worden facturen regelmatig niet of niet op tijd betaald. Gezien de betalingsachterstanden heeft De Eenhoorn besloten om administratiekosten in rekening te brengen als facturen niet tijdig worden betaald. U kunt met de volgende administratiekosten rekening houden:

  • Eerste aanmaning: 3 euro
  • Tweede aanmaning: 10 euro
  • Derde aanmaning: 15 euro

Uiteraard hopen we dit niet te hoeven toepassen. Daarom verzoeken we iedereen om facturen tijdig te betalen of een automatische incasso machtiging af te geven.

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Keurmerken

fnrs4sterren FNRS

sbb beeldmerk SBB Erkend leerbedrijf

logo knhs    KNHS

logo veilig rijden   STG Veilig rijden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren