Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Wedstrijden

Wij organiseren regelmatig FNRS en KNHS dressuurwedstrijden waaraan je mee kunt doen. Deze zijn niet verplicht, maar stellen je in staat om je eigen vorderingen opgedaan in de lessen bij te houden en om jezelf te verbeteren.

 

FNRS-wedstrijden

De FNRS- wedstrijden zijn voor iedereen die lid is van de manege. Als je bij ons lest, least of bijrijdt, ben je tevens lid van de KNHS/FNRS. Je hoeft voor de FNRS-wedstrijden geen eigen paard te hebben, je mag meedoen op een manege- of leasepaard. Je wordt door de officiƫle jury in principe alleen als ruiter beoordeeld, niet als een combinatie van ruiter en paard.

Je vorderingen houden we bij middels het ruitervolgsysteem. De  F-proeven zijn opgebouwd vanaf F1 tot en met F20 en de moeilijkheidsgraad wordt daarin steeds hoger. Tijdens de proef op onze manege word je door een deskundige jury beoordeeld en familie en vrienden kunnen komen kijken om je aan te moedigen. In het FNRS ruiterpaspoort worden je vorderingen bijgehouden. Als je gemiddeld minimaal een 6 scoort voor de proef, verdien je een promotiepunt. Met voldoende punten mag je door naar een volgende klasse en oefenen voor een moeilijkere proef. Ook via MijnKNHS kun je al jouw sportieve prestaties en F-proeven volgen. Er is via de KNHS website een app beschikbaar waarmee je op je mobiel je resultaten kunt inzien.

Aan deelname aan een FNRS wedstrijd zijn kosten verbonden. Als je niet komt opdagen, of korter dan een week van te voren afzegd ben je verplicht het wedstrijdgeld te betalen.

KNHS-wedstrijden

Ook worden er KNHS dressuurwedstrijden georganiseerd op de manege. Deze wedstrijden zijn voor de pensionleden, sommige manegeruiters en wedstrijdruiters van andere maneges toegankelijk. Om mee te doen aan KNHS wedstrijden moet je een startpas aanvragen met een vast paard.

Manegeruiters die minimaal op B-niveau mogen in overleg een startpas aanvragen met een van de manegepaarden. Als je op een manegepaard aan een KNHS wedstrijd deelneemt, betaal je naast het wedstrijdgeld ook een uur vrijrijden voor het gebruik van het manegepaard. Wil je als manegeruiter met een van de paarden van de manege meedoen aan de KNHS wedstrijden op ons terrein? Informeer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Keurmerken

fnrs4sterren FNRS

sbb beeldmerk SBB Erkend leerbedrijf

logo knhs    KNHS

logo veilig rijden   STG Veilig rijden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren