Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

smallesliderdef.jpeg
smallesliderdef.jpeg

FAQ Clubpas

Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Clubpas:

Hoe werkt betalen met de Clubpas?

De Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij De Eenhoorn aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt. Bij een Clubpas betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubpas op de kaartlezer gelegd, dat is alles. De betalingen lopen via de leverancier van het systeem, Le Credit Sportif.

Hoe activeer ik mijn Clubpas?

Voor je met De Eenhoorn Clubpas kan betalen, dien je  deze op te waarderen met een saldo. Je Clubpas is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubpas?

Dat kan aan de bar in de kantine of via internet (iDEAL). Opladen in de kantine kan gewoon met een PIN-pas. Om je Clubpas via internet op te laden ga je naar de website van Vereniging Manege de Eenhoorn, klik op Clubpas op de hoofdpagina en log je in op je persoonlijke pagina via Mijn LCS. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 15 euro en maximaal 200 euro zijn.

Een uitgebreide handleiding "iDEAL opwaarderen" vind je hier.

Kan ik met mijn Clubpas ook ergens anders betalen?

Nee, met het tegoed op je Clubpas kan alleen bij De Eenhoorn worden afgerekend.

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?

Saldo wat op de Clubpas staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?

Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het scherm van de kassa  getoond. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op "Saldo" op de kassa te drukken en de pas op de paslezer te  leggen. Het saldo wordt dan getoond. Een andere mogelijkheid is inloggen op Mijn LCS via de website van de manege. Daar kun je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen met  iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

  • Rekeningen te koppelen, dat wil zeggen dat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen.
  • Log-ins koppelen: de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in  (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen). 

Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?

Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Na inloggen op www.lecredit.nl kun je onder de menuoptie 'Gebruikersgegevens' je gegevens wijzigen. 

Ik heb geen e-mail met wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?

Per e-mail ontvang je  de benodigde inloggegevens. Indien je geen gegevens hebt ontvangen, of jouw e-mailadres niet bekend is bij de vereniging, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?

Blokkeer je Clubpas zo snel mogelijk. Na inloggen op www.lecredit.nl kan je onder de menuoptie 'Passen' inzoomen op je pasnummer, en kun je de betreffende pas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubpas.

Wat moet ik doen indien mijn Clubpas niet werkt?

In dat geval stuur je een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kom ik aan een nieuwe Clubpas?

Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een nieuwe pas kost 5 euro. De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubpas aanvragen?

Ja dat kan d.m.v. een verzoek per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aanvraag zal vervolgens door De Eenhoorn worden beoordeeld.

Hoe zit het met de Eenhoorn Clubpas voor minderjarige leden?

Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Eenhoorn Clubpas voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

   

Afdrukken

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
Email: info@manegedeeenhoorn.com
Tel: 020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren