Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

slide-1 kijkend over het weiland
Wij hebben hier alle mogelijkheden
Image is not available
slide-2-in het groen
Contact met de natuur
Image is not available
slide-3 springend paard
Een sportieve manege
Image is not available
slide-4 buitenbak
Alles is aanwezig en meer
Image is not available
slide-5 binnenbak
previous arrow
next arrow

De Eenhoorn is een ruitersportvereniging gevestigd in Diemen. Al onze ruiters zijn lid van de Koninklijk Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS).

Je kunt bij De Eenhoorn leren paardrijden en je ontwikkelen tot een sportieve ruiter. Wij organiseren regelmatig wedstrijden in verschillende disciplines: dressuur, springen en cross.

De lessen worden gegeven door instructeurs die een door de KNHS gecertificeerde opleiding hebben gevolgd.  Bij De Eenhoorn volgen de ruiters het door de KNHS opgezette leerprogramma Paardrijden met plezier. Het programma valt uiteen in 20 niveau’s waarin ook wedstrijden kunnen worden gereden.

Onze vereniging is door de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra gecertificeerd met 4 sterren van de 5.

Bij De Eenhoorn staat het welzijn van de paarden, de veiligheid en de kwaliteit van de lessen voorop! Vanzelfsprekend is het bij De Eenhoorn zeer gezellig!

Afdrukken

LAATSTE NIEUWS

 • Les rooster weer hervat per 10 januari 

  Goed nieuws! Per maandag 10 januari gaan wij weer het reguliere lesrooster hervatten. Er zal worden lesgegven tot 20.00u. De lessen van 20.00-21.00 en 21.00-22.00 mogen vrijrjden onder toezicht van de instructeur. Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor 'lockdown vrijrijden' op een ander moment dan je reguliere lestijd. 

 • Activiteiten herfstvakantie

  De herfstvakantie komt er weer aan! Tijdens de herfstvakantie bieden wij weer verschillende activiteiten aan. Zo is er op maandag 18/10 en op dinsdag 19/10 een ponykampdag van 9.00u-15.00u, de kosten hiervan zijn €50 voor leden en €55 voor niet-leden.

  Op donderdag 21/10 organiseren wij paardrijden met Bixie van 9.30u-12.30u. De kinderen uit het starterspakket kunnen op deze ochtend oefenen met de vaardigheden, uit het Bixiepaspoort, die zij nog moeilijk vinden en zo hun stempel behalen.

  Inschrijven kan via onderstaande link: https://manegedeeenhoorn.com/evenementen-en-activiteiten/ponykamp/aanmelding-ponykamp

  Daarnaast is het op woensdagochtend 20/10 van 11.00-12.00 en op donderdagmiddag 21/10 van 14.00-15.00 mogelijk om vrij te rijden. Inschrijven kan via de ManegeplanApp of je eigen online omgeving (https://manegedeeenhoorn.com/inloggen).

   Bixie&Friends

 • Selectiedag 14 november 

  Ben je een ervaren, fanatieke ruiter die heel graag wedstrijden rijdt?  Dan is het misschien een leuke uitdaging om officiële KNHS wedstrijden te gaan rijden op een vast paard.

  Tijdens de selectiedag is er begeleiding van Instructrice Annemarie ten Tije en zal KNHS jury Sofie Kuilman een KNHS proef beoordelen.

  Mocht je interesse hebben, overleg met je eigen instructrice of het mogelijk is voor jou om mee te doen en welk paard of pony het beste bij je zou passen.

  Word je geselecteerd dan kan je eerst, om te kijken of je het echt leuk vindt, tijdens een KNHS wedstrijd op de manege (zie agenda op website wanneer) een BB proef rijden, daar heb je nog geen startpas voor nodig. Vind je het dan echt leuk en wil je verder, dan kan je B gaan starten.

   De extra kosten zijn:

  • Startpas (dag): €19,50
  • Inschrijfgeld per proef: €12,50

  (Bij een KNHS wedstrijd is het mogelijk om 2 proeven te rijden)

  Inschrijven kan via 'aanmelding wedstrijden'

  Selectiewedstrijd

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
Email: info@manegedeeenhoorn.com
Tel: 020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren