Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Rookvrije Generatie

Rookvrije Generatie

Rookvrije Generatie

Vereniging Manege de Eenhoorn is sinds kort een “rookvrije locatie”. Op deze manier draagt De Eenhoorn bij aan het initiatief voor de “Rookvrije Generatie” van de Hartstichting, KWF kankerbestrijding en het Longfonds om een generatie kinderen te laten opgroeien zonder de schadelijke gevolgen van (mee) roken en vrij van de verleiding om te gaan roken. Zou je willen dat een andere locatie ook rookvrij wordt? Op rookvrij.nl kan je tekenen voor rookvrije sportverenigingen, schoolpleinen en speelplekken.

Afdrukken E-mailadres

Schrijf je in voor het YLP!

YLP

Schrijf je in voor het YLP

De inschrijving voor het YLP is weer geopend. We gaan deze periode weer intensief aan de slag. Dit keer met het gedrag van de paarden en pony's en met longeren. Waarom vertoont een paard bepaald gedrag, hoe herken je dit en wat doe je er mee? Inschrijven kan via de mail. Het YLP start op zaterdag 23 februari, de laatste bijeenkomst is op zaterdag 15 juni. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op zaterdag, van 13 tot 15 uur. Ook in de schoolvakanties gaan de bijeenkomsten door. De kosten voor het YLP bedragen €120,- per periode.

Afdrukken E-mailadres

Invoer Administratiekosten

Administratiekosten

Invoer administratiekosten

Helaas worden facturen regelmatig niet of niet op tijd betaald. Gezien de betalingsachterstanden heeft De Eenhoorn besloten om administratiekosten in rekening te brengen als facturen niet tijdig worden betaald. U kunt met de volgende administratiekosten rekening houden:

  • Eerste aanmaning: 3 euro
  • Tweede aanmaning: 10 euro
  • Derde aanmaning: 15 euro

Uiteraard hopen we dit niet te hoeven toepassen. Daarom verzoeken we iedereen om facturen tijdig te betalen of een automatische incasso machtiging af te geven.

Afdrukken E-mailadres

Open Dag 2018

Cross

Open dag 2018

Van 15 t/m 23 september zijn het weer de FNRS Open Manegedagen. In dit kader organiseert De Eenhoorn op zondag 23 september haar jaarlijkse Open Dag. Dit jaar ziet het programma er iets anders uit dan we gewend zijn… In plaats van de gebruikelijke demo’s van onze verschillende lessen wordt er dit jaar namelijk een tripalon georganiseerd! De tripalon bestaat uit het rijden van een springparcours, een stuk hardlopen en het rijden van een cross. Deelname is in teams met ruiters vanaf F7 niveau. Dus roep snel je paardenvrienden bij elkaar, stel een team op en schrijf je in! Vind je deelnemen aan de tripalon toch een beetje te spannend? Vrijwilligers om te helpen op de Open Dag en supporters langs de kant zijn natuurlijk ook nodig om deze dag geslaagd te maken! Uiteraard zullen de ponyritjes, het hoefijzers versieren en de informatiekraam er wel als vanouds bij zijn. Dus zet 23 september in je agenda, en tot op de Open Dag! de zomervakantie zijn er natuurlijk weer ponykampen op De Eenhoorn! 

Afdrukken E-mailadres

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
020 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Keurmerken

fnrs4sterren FNRS

sbb beeldmerk SBB Erkend leerbedrijf

logo knhs    KNHS

logo veilig rijden   STG Veilig rijden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren