Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Young Leaders Program

hoofdfoto ylp

Het Young Leaders Program: leren van het paard!

Vind jij paarden en pony’s ook zo leuk? Wil je graag meer tijd doorbrengen op de manege en ben je tussen de 8 en 21 jaar? Dan is het Young Leaders Program (YLP) echt wat voor jou! Het YLP is een meerjarig gestructureerd opleidingsprogramma, waarbij je van alles leert over de omgang met en de verzorging van paarden. Maar… dat is niet het enige! Tijdens het programma ontwikkel je ook allerlei competenties, die in de samenleving van buitengewoon belang zijn, bijvoorbeeld: samenwerken, doorzettingsvermogen, plichtsbesef en leiderschap. De omgang met paarden is op de eerste plaats natuurlijk heel erg leuk, maar daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat het ook een beroep doet op sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden. Bij het YLP staat het paard als leermeester centraal.

Vereniging Manege De Eenhoorn biedt het YLP twee keer per jaar aan, in blokken van vier maanden. Elke week kom je een middag naar de manege en gaan we aan het werk met een bepaalde badge. De badges omvatten allemaal een thema, bijvoorbeeld de stalmedewerkersbadge, de paardenlongeurbadge, de harnachementscheckerbadge of de gezondheidsbadge. Per periode werken we aan twee badges tegelijk. Er zijn centrale activiteiten, voor de volledige groep, maar ook activiteiten per niveau, waarbij rekening gehouden wordt met de leeftijd van de deelnemers en de kwaliteiten die daarbij passen. Rond je de activiteiten goed af, dan verdien je een badge. In het leerpaspoort houden we precies bij welke badges zijn behaald. Heb je acht badges behaald? Dan mag je doorstromen naar een hoger niveau!

young leadersprogram Manege de Eeenhoorn

Het YLP is opgedeeld in vier niveaus, met elk bepaalde kernwaarden:

Niveau 1: helpen (ca. 8 tot en met 10 jaar)

Leren met plezier

Ondersteunen

Toewijding ontwikkelen

Plichtsbesef kweken

Niveau 2: uitvoeren (ca. 10 tot en met 14 jaar)

Betrouwbaar zijn

Samen aan een taak werken

Zorgvuldig en volhardend werken

Plannen

Duidelijk communiceren

Meedenken

Niveau 3: organiseren (ca. 14 tot en met 18 jaar)

Samenwerken

Gepast communiceren

Oplossingsgericht handelen

Gedrag controleren

Gedisciplineerd werken

 young leadership program Manege de Eenhoorn

youngleadership 5

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Afdrukken E-mailadres

FAQ Clubpas

Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Clubpas:

Hoe werkt betalen met de Clubpas?

De Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij De Eenhoorn aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt. Bij een Clubpas betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubpas op de kaartlezer gelegd, dat is alles. De betalingen lopen via de leverancier van het systeem, Le Credit Sportif.

Hoe activeer ik mijn Clubpas?

Voor je met De Eenhoorn Clubpas kan betalen, dien je  deze op te waarderen met een saldo. Je Clubpas is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubpas?

Dat kan aan de bar in de kantine of via internet (iDEAL). Opladen in de kantine kan gewoon met een PIN-pas. Om je Clubpas via internet op te laden ga je naar de website van Vereniging Manege de Eenhoorn, klik op Clubpas op de hoofdpagina en log je in op je persoonlijke pagina via Mijn LCS. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 15 euro en maximaal 200 euro zijn.

Een uitgebreide handleiding "iDEAL opwaarderen" vind je hier.

Kan ik met mijn Clubpas ook ergens anders betalen?

Nee, met het tegoed op je Clubpas kan alleen bij De Eenhoorn worden afgerekend.

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?

Saldo wat op de Clubpas staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?

Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het scherm van de kassa  getoond. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op "Saldo" op de kassa te drukken en de pas op de paslezer te  leggen. Het saldo wordt dan getoond. Een andere mogelijkheid is inloggen op Mijn LCS via de website van de manege. Daar kun je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen met  iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

  • Rekeningen te koppelen, dat wil zeggen dat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen.
  • Log-ins koppelen: de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in  (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen). 

Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?

Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Na inloggen op www.lecredit.nl kun je onder de menuoptie 'Gebruikersgegevens' je gegevens wijzigen. 

Ik heb geen e-mail met wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?

Per e-mail ontvang je  de benodigde inloggegevens. Indien je geen gegevens hebt ontvangen, of jouw e-mailadres niet bekend is bij de vereniging, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?

Blokkeer je Clubpas zo snel mogelijk. Na inloggen op www.lecredit.nl kan je onder de menuoptie 'Passen' inzoomen op je pasnummer, en kun je de betreffende pas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubpas.

Wat moet ik doen indien mijn Clubpas niet werkt?

In dat geval stuur je een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kom ik aan een nieuwe Clubpas?

Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een nieuwe pas kost 5 euro. De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubpas aanvragen?

Ja dat kan d.m.v. een verzoek per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aanvraag zal vervolgens door De Eenhoorn worden beoordeeld.

Hoe zit het met de Eenhoorn Clubpas voor minderjarige leden?

Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Eenhoorn Clubpas voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

   

Afdrukken E-mailadres

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
020 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Keurmerken

fnrs4sterren FNRS

sbb beeldmerk SBB Erkend leerbedrijf

logo knhs    KNHS

logo veilig rijden   STG Veilig rijden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren